oppretting

Oppretting

Uansett størrelse på skade hjelper vi deg. Med et topp moderne og til enhver tid oppdaterte utstyr vil våre utdannede mekanikere alltid etterstrebe det optimale sluttresultat.

Vi måler og retter med millimeterpresisjon slik at det du får tilbake er akkurat det samme som rullet ut fra fabrikken.

Kravene til oppretting i dag er meget strenge grunnet nye legeringer og nye teknikker/metoder for sammenføyning av karroserier. Myndighetenes krav til sikkerhet ved kollisjon er skjerpet, det er også kravene til oppretting. Hos oss kan du være trygg på at alle krav er ivaretatt. Vi har topp moderne rettebenker med avansert måleutstyr.

lakkering

Lakkering

Lakken er bilens «bekledning» og en pen lakkoverflate er et resultat ev nøye grunnarbeidet og høye krav til oss selv.

Hos Autolakkering benytter vi oss av optiske digitale lesere som analyserer lakkens sammensetting og fargespekter sånn at vi kan blande en optimal lakk lik den som er på din bil.

Selve grunnarbeidet er nøkkelen til det perfekt resultat. Er vi ikke nøye her, vil sluttresultat gjenspeile dette. For oss er det ekstremt viktig at vi leverer fra oss et perfekt resultat.

Det er alltid sluttresultatet vi sammen ved våre kunder er opptatt av!

bilberging

Bilberging

Vi har toppmoderne utstyre og Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Blanditiis, aperiam fugit perspiciatis non praesentium ullam aspernatur aliquam eaque consequuntur ut!

falck logo
sos logo
naf logo
firehjulskontroll

Hjulkontroll

Autolakkering utfører selvsagt også 4-hjulskontroll. Sliter bilen din dekk tyder dette på at for- eller bakstilling må justeres.

Vi utfører 4-hjulskontroll med topp moderne og til en hver tid oppdatert utstyr. Du får utskrift som viser før og etter justering. Har du mistanke om dette på din bil, kontakt oss i dag!

oppretting

Ruteskift

Ved skade på bilglass er det bare å ta direkte kontakt med oss. Vi ivaretar taksering og forsikringsselskap.

Reparasjon og skifte utføres etter strenge krav og vi har lang erfaring med denne type jobb. Hos oss er du sikret fagmessig utført arbeid med topp kvalitet.

Vi bistår deg også med soting og tinting av glass innenfor de krav som til en hver tid er krevd.

air condition

AC-Service

Alle biler med AC og klimaanlegg vil med tiden tape drivgass og anlegget vil gradvis fungere dårligere.

Ved en årlig service på dette vil du sørge for at anlegget fungerer optimalt. Ved en slik service vil vi utføre funksjonstester og etterfylle manglende gass på ditt anlegg. Dette er en god investering og du vil til en hver tid ha et velfungerende anlegg og ikke minst unngå vond lukt i bilen.