Bedriften ble startet i 1989 av Rune Bergfald og Eirik Dahl. Vi har ekspandert fra noen få ansatte, til dagens syv. Alle våre ansatte er fagutdannet innen biloppretting og lakkering, og vi kan tilby alle bransjerelaterte tjenester.


Vår kundekrets er privatpersoner, bedrifter, offentlige instanser og forsikringsselskaper. Vi reparerer bilskader for alle forsikringsselskaper og er i dag bilskadeverksted for Bentro Bil AS, Toyota Nordvik og Autocenteret AS. Noe som gjør at vi er merkeverksted for Nissan, Jeep, Toyota, Mercedes, Kia, Peugeot, Daihatsu, og Subaru. Vi reparerer selvfølgelig alle bilmerker.

Som godkjent mesterbedrift innen oppretting og lakkering er du som kunde garantert en profesjonell oppfølging.

Vi er tilknyttet Falk bilberging og har i dag 4 begningsbiler i alle størrelser.

Telefon døgnvakt er 478 99 999

Produktområdene våre er:

  • Oppretting
  • Lakkering
  • Bilglass reparasjon/bytte
  • 4 hjulskontroll/justering på alle bilmerker
  • Service av airconditionanlegg på alle bilmerker

Vi har ett topp moderne og profesjonelt anlegg med to lakkeringsbokser. Vi har utstyr for retting av aluminium og samtlige har kurs for dette. Vi har to forarbeidssoner for lakkering som gjør det mulig for oss å tilby rimelige reparasjoner av små skader. Vi ønsker at kundene være skal være trygge på at bilene deres er i forsvarlig reparert og vi utfører IT-test og sletting av feilkoder på alle bilene vi reparerer. Alt arbeid vi utfører blir dokumentert og lagret hos oss. Du som kunde får beskjed hvis det finnes feil på bilen som må utbedres.

Vi bruker kun originale deler og reparasjonsmetoder/produkter som er godkjente av bilimportørene

Du får leiebil hos oss mens ditt kjøretøy er til reparasjon. Bedriften har blitt kåret til “Best i test " i Dagbladets kåring av bil og oppretterverksted hvert år siden 2003. I 2009 ble Autolakkering kåret til AAA Gaselle bedrift av Dun & Bradstreet